ZAKELIJK

Zakelijke events bij Jonker Sikke

 

Zakelijke events

U wilt een zakelijk event organiseren? Jonker Sikke is uw betrouwbare partner. Op zakelijk gebied kunt u bij Jonker Sikke terecht voor vergaderingen, trainingen, presentaties, cursussen, lunches en diners. Wij bieden een ideale locatie voor een dag op de hei en bij ons op het inspirerende platteland waar u en uw collega’s in een prettige ambiance effectief kunnen werken. Wij kunnen ons restaurant per gedeelte voor u omtoveren in een besloten vergaderlocatie waar wij zorgdragen voor faciliteiten zoals beamer, flip-over en natuurlijk de natjes en de droogjes. Een kennismaking met Jonker Sikke is dan ook een event zonder zorgen. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Een zakelijke lunch is ook mogelijk op reservering vanaf 10 personen (à la carte of in buffetvorm).

Bedrijfsborrel of receptie

U zoekt naar een ideale locatie voor een zakelijk feest? Ook hier kunt u terecht bij Jonker Sikke voor feest, borrel, receptie met uw collega’s van bedrijf, instelling of organisatie. Sinds 2008 heeft Jonker Sikke een typisch eethuis gedeelte en een restaurant gedeelte. Deze zijn beide of afzonderlijk uitermate geschikt voor het houden van borrels en recepties met een gezelschap en/of feesten met een besloten karakter. Alle borrels, feesten en recepties worden in overleg maatpas gemaakt.
Dit kan uiteraard ook op locatie, zie daarvoor ook onze pagina van onbezorgde catering.

Locatie

Jonker Sikke ligt in Jellum, een mooi dorp met landelijke karakter en altijd lekker dichtbij Leeuwarden want het is het culinaire middelpunt van Leeuwarden. Wij zijn  met zowel de auto als openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De bus stopt pal voor de deur.
Parkeren is geen probleem. Wij beschikken over 3 parkeerterreinen met meer dan 50 parkeergelegenheden. Er is plaats voor auto, bus, tractor en vrachtwagen; helicopter in overleg mogelijk.

Neem nu contact op voor een zakelijk event

Vergaderingen

Hieronder kan u ons standaard vergaderarrangement vinden.

Standaard

Dagdeel à 4 uren: €15,95 p.p.
Dagdeel à 8 uren €19,95 p.p.
incl.
* Zaalhuur
* Huur flip-over
* Onbeperkt koffie/thee &water
* Ontvangst met huisgemaakte patisserie

Eventueel beamer & scherm te huur à € 17.50 per dag

Uitbreiding

Lunch €10,50 p.p.
Soep v/d dag
Belegde kornbol met ham, rucola, mosterdmayonaise
Belegde stokbrood met kruidenkaas, rucola

12-uurtje €8,95 p.p.

Lunchbuffet €13,95 p.p.
Diverse broodsoorten
Luxe beleg (ham, kruidenkaas, zalm, brie)
Rauwkost salade
Zoete broodjes
Soep v/d dag
Kruidenomelet in zoetzure saus of kroket
Vers fruit
Zuivel en fruitsap

· Gehaktballetjes in satésaus €2,95 p.p.

· Extra soep €2,50 p.p.

Na afloop

Snackplateau €3,50 p.p.

Diner €17,50 p.p.
Broodplankje
Hoofdgerecht vis en vlees geserveerd op schaal

Drankjes buiten het arrangement op nacalculatie!