Feesten & Partijen

 

Feest

U heeft een reden om een feest te organiseren. Nou dat kan bij Jonker Sikke. U kunt hierbij denken aan verjaardag, jubileum, ontmoeten van Abraham of Sara, trouwjubileum of gewoon omdat u zin heeft in een feestje. Ook wij houden wel van een feestje en zorgen ervoor dat u met uw familie en kennissen lekker kan genieten in het culinaire hart van Friesland. Wij kunnen per gedeelte van Jonker Sikke voor u een feestelijke ambiance creëren, in restaurant of met besloten karakter. Vraag naar de mogelijkheden. Lekker smûk en tûk.

feest

Vraag naar de mogelijkheden

Trouwen & Recepties

U zoekt naar een ideale locatie voor een trouwfeest? Ook hier kunt u terecht bij Jonker Sikke voor een spetterende trouwerij. Sinds 2008 heeft Jonker Sikke een typisch eethuis gedeelte en een restaurant gedeelte. Deze zijn beide of afzonderlijk uitermate geschikt voor het houden van trouwfeesten en recepties. Het is ook mogelijk om te trouwen in de kerk van Jellum die aan de overkant van ons restaurant ligt. Zo ligt alles lekker dichtbij. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Vraag naar de mogelijkheden.

trouwen-recepties

Vraag naar de mogelijkheden

Locatie

Jonker Sikke ligt in Jellum, een mooi dorp met landelijke karakter en altijd lekker dichtbij Leeuwarden want het is het culinaire middelpunt van Leeuwarden. Wij zijn  met zowel de auto als openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De bus stopt pal voor de deur.
Parkeren is geen probleem. Wij beschikken over 3 parkeerterreinen met meer dan 50 parkeergelegenheden. Er is plaats voor auto, bus, tractor en vrachtwagen; helicopter in overleg mogelijk. Dit kan uiteraard ook op locatie, zie daarvoor ook onze pagina van onbezorgde catering